Jackpot 6000

Jackpot 6000 slotJackpot 6000 är en enarmad bandit från den svenska spelutvecklaren Net Entertainment. Den baseras på en norsk slot som har varit omåttligt populär under många år, och NetEnt har verkligen vinnlagt sig om att på ett så autentiskt sätt som möjligt återskapa den fysiska automaten i virtuell version. Jackpot 6000 må se ut som en enarmad bandit av äldre dagar, men den har ett par ess i rockärmen, bland annat vilda symboler och ett bonusspelsläge. Det går utan tvekan att säga att Jackpot 6000 är den populäraste enarmade banditen på nätet just nu.

Kort om Jackpot 6000
Tema: Klassisk slotsmaskin
Hjul: 3
Insatslinjer: 5
Insatser: 1-100 kr
Bonusfunktioner: Jokrar, Supermeter-läge, jackpott

Klassiskt och modernt i en skön kombination

Jackpot 6000 är utformad som en gammaldags spelautomat med sina ”fruktsymboler”, myntinkast och stora knappar, men samtidigt finns några mer moderna funktioner. Att börja spela på denna automat är en okomplicerad historia, precis som vad gäller andra klassiska slots, men det finns faktiskt också en ”kunskapskomponent”. Du behöver dock inte vara ett geni på matematik för att bemästra denna komponent. Det enda du ska tänka på är att alltid aktivera Supermeter-läget när du har chansen.

Insatsalternativ

Jackpot 6000 har tre hjul med tre positioner på varje. Antalet insatslinjer är fem, där tre är horisontella och två går diagonalt över hjulen. När du vill börja spela ska du först välja myntvärde. Du hittar myntvalörerna 10, 20, 50 och 1 nere i högra hörnet. Myntsymbolerna är i euro, men på svenska casinon spelar du givetvis i svenska kronor. För att välja antal linjer att aktivera klickar du på knappen ”insats”. Om du bara vill spela en linje kan du satsa ett eller två mynt. Med fyra mynt spelar du två linjer, med sex tre linjer, med fyra åtta linjer och med tio mynt alla fem linjer.

Bonusfunktioner

Jackpot 6000 funktionerJackpot 6000 har jokrar, som också är i form av just jokrar med roliga hattar, ett bonusläge, en kvitt eller dubbelt-funktion och en jackpott. Den sistnämnda bara råkar uppgå till exakt 6000 mynt!

Supermeter-läget kan du aktivera varje gång du tar hem en vinst på 20 mynt eller mer när du spelar för tio mynt. När du tar hem en vinst kommer automaten att börja blinka och en technobeat spelas upp. Om du nu klickar på start tar du med dig dina mynt till Supermeter-läget. Här är insatsen alltid 20 mynt så om du till exempel vinner 60 mynt i huvudspelet så har du tre insatser betalda i Supermeter-läget.

I Supermeter-läget ska du hålla utkik efter jokersymbolerna. Tre jokersymboler på en linje betalar 6000 mynt medan två jokrar spridda på hjulen betalar en slumpmässig bonusvinst på mellan 10-6000 mynt.

Om du inte väljer att aktivera Supermeter-läget, vilket är ett dåligt val eftersom den genomsnittliga återbetalningen då sjunker ganska drastiskt, kan du hämta hem vinsterna eller sätta dem på spel i en krona/klave-funktion.

Omdöme

Jackpot 6000 är nummer ett om du vill spela på en spelautomat med enkla och snabba spel. Den fungerar som en klassisk fruktmaskin, men samtidigt bjuder den på det lilla extra. Värt att komma ihåg är du bör spela tio mynt per spelomgång och att du alltid ska aktivera Supermeter-läget. Om du spelar optimalt kan du räkna med att få en återbetalning på upp emot 98.90%.