Jack Hammer 2

Jack Hammer 2Net Entertainments Jack Hammer vs. Evil Dr Wüten blev en klassiker så fort den lanserades, så NetEnt såg sig helt enkelt nödgade att snabbt ta fram en uppföljare. I Jack Hammer 2, med tillägget Fishy Business, är den hårdkokte detektiven Jack Hammer tillbaka. Den här gången är hans nemesis dock inte en tysk vetenskapsman utan en maffiaboss med tydliga drag av en krabba. Maffiabossen Don Crabby är minst lika hårdkokt som Jack Hammer och han har bestämt sig för att kidnappa den vackra nattklubbssångerskan Pearl. Det är dags för Jack att kavla upp ärmarna.

Jack Hammer 2 kan ståta med sticky win-funktionen som gjorde originalet så populärt. I tillägg finns vilda symboler och free spins. Net Entertainment har även försett Jack Hammer 2 med två slumpmässiga vilda symboler i free spins-läget. Högsta vinsten i spelet är 990 000 mynt.

Kort om Jack Hammer 2
Tema: Seriefiguren Jack Hammer
Hjul: 5
Insatslinjer: 99
Insatser: 5-2500 kr
Bonusfunktioner: sticky wins, vilda symboler, free spins, multiplikatorer

Hjälp Jack Hammer att rädda Pearl

Jack Hammer 2 utspelar sig i en storstad. Det skvallrar bakgrunden, där bland annat höghus och en stor bro figurerar, ganska tydligt om. I storstaden finns en nattklubb där den vackra Pearl är sångerska. Maffiabossen Don Crabby vill gärna lära känna Pearl lite bättre och rövar helt enkelt bort henne. Don Crabby har dock inte räknat med att Jack Hammer är i stan. Jack, Pearl och Don Crabby finns givetvis med som symboler. En annan symbol visar en mikrofon och en annan en racerbåt. Det genomgående temat är havslevande djur – Don Crabby är ju som sagt en krabba!

Insatsalternativ

Jack Hammer 2 har fem hjul och 99 insatslinjer. Dock behöver du inte placera ett eller flera mynt i insats på varje linje. Insatsen är nämligen förutbestämd till 50. Det gör också att du inte kan justera antalet insatslinjer på egen hand. Du väljer myntvärde (0.10-5 kr) och insatsnivå (1-10) och sedan är det bara att klicka igång spelet.

Bonusfunktioner

Jack Hammer 2 symbolerSpelet har två bonusfunktioner i huvudspelet. Det handlar om funktionen sticky wins samt en jokerfunktion. Sticky wins är en unik funktion som introducerades i originalet Jack Hammer. Funktionen går ut på att alla vinstkombinationer låses fast på hjulen medan övriga positioner på hjulen snurrar på nytt. För varje snurr där nya symboler tillkommer till vinstkombinationen fortsätter sticky wins-funktionen att arbeta för dig. Med en stor skopa flax blir varje enskild position på hjulen täckt av en och samma symbol.

Den vilda symbolen i Jack Hammer 2 fungerar som vanligt, det vill säga att den ersätter andra symboler. Den enda symbolen den inte kan ersätta är free spins-symbolen.

Free spins-symbolen är i form av en elektrisk ål. Med minst fem sådana symboler spridda på hjulen (sticky win-funktionen gäller även här) vinner du free spins där alla vinster multipliceras med faktor 2.

I free spins-läget kan du ha turen att få vanliga vilda symboler på hjulen. Dessutom förses hjulen med ytterligare två vilda symboler. Med tre typer av vilda symboler på hjulen är du närmast garanterad fina vinster i free spins-läget.

Omdöme

Jack Hammer 2 är en superb videoslot på många sätt. Sticky wins-funktionen är en upplevelse i sig, grafiken är mästerlig och storvinsterna är aldrig långt borta. En stor fördel med Jack Hammer 2 är också den utomordentliga återbetalningen som ligger på cirka 97,1 procent.