Grodjakten

Grodjakten slotGrodjakten (Frog Hunter) är en av de mest populära automaterna på Jack Vegas, och tack vare spelutvecklaren Betsoft finns spelet sedan en tid tillbaka även i en onlineversion. Grodjakten online fungerar som Jack Vegas-spelet, men har givetvis den fördelen att du kan spela det när som helst. Du behöver inte längre gå till närmaste restaurang eller bar för att ta del av den spänning som spelet bjuder på. Om du har spelat Grodjakten på Jack Vegas behöver du ingen vidare introduktion. Du vet hur spelet fungerar. Om du däremot inte har provat på Grodjakten förut, har vi satt samman en komplett guide till spelet med allt du behöver veta innan du snurrar igång hjulen.

Kort om Grodjakten
Tema: Klassikern Grodjakten
Hjul: 5
Insatslinjer: 5 (vinst åt båda håll)
Insatser: 0.02-5 mynt per linje
Bonusfunktioner: Multiplikatorer, bonusspel

Bland näckrosor, trollsländor och krokodiler

Det är herr och fru groda som är i centrum i Grodjakten. De plaskar och hoppar omkring i sin damm i skogen och verkar ha det lugnt och skönt. Dock är dammen inte utan faror. I vattnet gömmer sig en krokodil som inte vill annat än att sätta tänderna i herr groda. Just herr groda, fru groda och krokodilen är de högst betalande symbolerna i spelet. De övriga symbolerna är klassiska fruktsymboler såsom till exempel körsbär och vattenmeloner. Spelet är färgglatt och hjulen är inramade av grönska.

Insatsalternativ

Grodjakten har fem hjul, tre rader av symboler och fem insatslinjer. Att spelet bara har fem insatslinjer kan givetvis verka lite snålt, men riktigt så snåla är Betsoft faktiskt inte. Alla insatslinjer ger nämligen vinst både från vänster och från höger. Du kan välja att spela alla linjer eller bara några enstaka. Du väljer sedan hur mycket du vill satsa per linje (0.02-5 mynt).

Bonusfunktioner

Grodjakten funktionerGrodjakten har två bonusfunktioner, nämligen en slumpmässig multiplikatorfunktion och ett bonusspel. Spelet har alltså inga vilda symboler, inga scatters och inget free spins-läge.

Multiplikatorfunktionen aktiveras när en trollslända hamnar direkt till höger om herr groda alternativt direkt till vänster om fru groda på hjulen. Herr groda betalar tre gånger insatsen medan fru groda betalar två gånger insatsen.

Bonusspelet aktiveras när tre eller fler näckrosor dyker upp på intilliggande hjul, till exempel hjul 1, 2 och 3 eller hjul 3, 4 och 5. Du får nu styra herr groda på hans väg över dammen till fru groda. Du klickar på näckrosorna för att få grodan att hoppa framåt, men viktigt att notera är att grodan bara kan hoppa rakt fram, inte diagonalt. Dessutom lurar en krokodil under vissa av näckrosorna. Om krokodilen fångar grodan är bonusspelet slut.

Bonusspelet kan vara ganska lukrativt. Om du når minst tre näckrosor tar du hem en vinst på mellan 2-10 gånger insatsen och om du lyckas navigera över hela dammen vinner du mellan 10-20 gånger insatsen.

Omdöme

Grodjakten/Frog Hunter är en av de mest klassiska automaterna. Kombinationen av en spelautomats enkelhet och en videoslots bonusfunktioner gör Grodjakten till ett perfekt val om du vill ha lite av båda delarna. Du bjuds på snabba spel där du inte behöver ha koll på mängder av komplicerade specialsymboler och liknande. Det är bara att klicka igång hjulen och njuta av slotsspel när de är som bäst.