Mega Fortune

Mega Fortune slotDet finns ingen videoslot som är så känd som NetEnts Mega Fortune. Anledningen är givetvis att Mega Fortune är den videoslot som betalar ut de absolut största jackpottarna. Det nuvarande världsrekordet är på motsvarande 155 miljoner kronor och det är väl bara en tidsfråga innan det rekordet slås.

Mega Fortune bjuder dock på mer än chansen att vinna en progressiv jackpott. Här finns allt en bra videoslot ska ha, såsom jokrar, free spins och multiplikatorer. Även om du inte vinner en av de tre jackpottarna kan du ändå ta hem fina vinster på Mega Fortune.

Kort om Mega Fortune
Tema: Rikedom och lyx
Hjul: 5
Insatslinjer: 25
Insatser: 2.50-500 kr
Bonusfunktioner: Progressiv jackpott, vilda symboler, scatters, free spins, multiplikatorer

Lyx, superlyx och ultralyx

De rika och berömda vet hur man lever det goda livet. En tur med lyxyachten, champagne och transporter med limousiner tillhör vardagen. I Mega Fortune är superlyxen i centrum. Alla symboler, till och med de höga pokerkorten, har med superlyx att göra. Du finner bland annat diamantbeströdda klockor, champagneglas, tjocka sedelbuntar och limousiner bland symbolerna. Bakom hjulen kan du skymta en lyxyacht som ligger för ankar utanför en storstad där palmer kantar strandpromenaden.

Insatsalternativ

Mega Fortune har fem hjul och 25 insatslinjer över tre rader av symboler. Du kan justera alla de vanliga insatsalternativen, det vill säga både antalet insatslinjer, myntvärdet och insatsnivån. Lägsta insats är 2.50 kr medan högsta insats är 500 kr. Lite speciellt, och även lite unikt för en jackpottslot, är att du kan spela med minsta möjliga insats och ändå ha chansen att aktivera bonusspelet.

Bonusfunktioner

Mega Fortune bonusMega Fortunes stora styrka är de progressiva jackpottarna. Det finns tre stycken, nämligen Mega Jackpot, Major Jackpot och Rapid Jackpot. För att ha chansen på någon av jackpottarna ska du få tre bonussymboler på en aktiv insatslinje med start på hjulet längst till vänster. Med den kombinationen öppnas ett bonusspel i form av ett lyckohjul. Det är bara att stoppa hjulet när du vill och hålla tummarna för att varje snurr tar dig närmare centrum, där den största jackpotten väntar.

I övrigt har Mega Fortune även vilda symboler (i form av en lyxyacht) och scattersymboler (i form av en flaska champagne med tillhörande glas). Scattersymbolerna betalar en kontantvinst om minst två symboler dyker upp spridda på hjulen. Med tre eller fler scattersymboler aktiverar du free spins-läget. För att se hur många free spins du får och med vilken multiplikator de kommer att spelas ska du klicka på en av symbolerna. Med två eller fler scattersymboler på hjulen efter ett gratissnurr kan du få ett ytterligare antal free spins.

Omdöme

Mega Fortune tillhör den absoluta gräddan bland videoslots. Det beror inte uteslutande på att Mega-jackpotten på Mega Fortune är den mest lukrativa bland alla jackpottar på nätet. Mega Fortune är en utmärkt videoslot med mängder av finfina funktioner av hög klass som var och en kan ge fina vinster. Att spelet har tre progressiva jackpottar är egentligen bara en bonus.