Hall of Gods

Hall of Gods slotHall of Gods är en av spelutvecklaren Net Entertainments tre mest kända jackpottslots. De övriga två är Mega Fortune och Arabian Nights. I likhet med Mega Fortune har Hall of Gods tre progressiva jackpottar, varav den största, Mega Jackpot, kan uppgå till åtskilliga miljoner kronor.

Hall of Gods bjuder emellertid på mer än bara jackpottar. Här finns både expanderande vilda symboler, free spins och multiplikatorer. Gör ett besök i asagudarnas fäste i Asgård och ta hem stora vinster.

Kort om Hall of Gods
Tema: Asagudar och vikingar
Hjul: 5
Insatslinjer: 20
Insatser: 2-500 kr
Bonusfunktioner: Progressiv jackpott, vilda symboler, scatters, free spins, multiplikatorer

Ta rygg på Oden, Tor och Loke

Asgård var platsen där Oden, Tor, Loke och de andra asagudarna höll hus. Här låg bland annat Valhall, en plats dit vikingarna trodde att de skulle komma om de stupade i strid. I Hall of Gods har Net Entertainment tagit element från de gamla sagorna om asagudarna och blandat med typiska föremål och koncept som vi förknippar med vikingarna. Symbolerna på hjulen är i form av asagudarna Oden, Idun, Loke och Tor samt yxor, vackra silversmycken och liknande. Bakom hjulen kan du skymta ett vikingaskepp som är på väg att bli krossat av Midgårdsormen (mer om honom nedan). I bakgrunden hör du bruset från vågor som slår in mot en strand. Det går utan tvekan att säga att Net Entertainment har skapat en mycket välgjord slot med sin Hall of Gods.

Insatsalternativ

Hall of Gods har fem hjul med 20 insatslinjer över tre rader av symboler. I likhet med Mega Fortune kan du i Hall of Gods justera både antalet insatslinjer, myntvärde och insatsnivå. Med myntvärden på mellan 0.10-5 kr och 5 insatsnivåer blir lägsta respektive högsta insats 2 kr respektive 500 kr. Med autospel-funktionen kan du göra avancerade inställningar för hur många automatiska spelomgångar du vill spela och när autofunktionen ska stoppas.

Bonusfunktioner

Hall of Gods funktionerHall of Gods har allt en bra videoslot ska innehålla när det gäller bonusfunktioner. I tillägg finns också de progressiva jackpottarna. Först och främst finns en vild symbol i form av Midgårdsormen. Midgårdsormen är den mytologiska best som har ihjäl Tor i Ragnarök. I Hall of Gods är det dock bara en fördel om Midgårdsormen dyker upp, särskilt om han gör det på något av hjulen 2, 3 eller 4. När så sker förvandlas nämligen hela hjulet till ett jokerhjul.

Scattersymbolen är i form av en bild på Odens två korpar Hugin och Munin. Om du får tre stycken sådana symboler spridda på hjulen vinner du 10 free spins. Med fyra symboler får du 15 free spins och med fem symboler belönas du med 20 free spins. I free spins-läget multipliceras alla vinster med faktor 3x.

Hall of Gods har också ett bonusspel och det är här du har chansen att vinna en av de tre progressiva jackpottarna. För att aktivera bonusspelet ska du få tre bonussymboler spridda på hjulen. Din uppgift är sedan att med Tors hammare slå på sköldar för att avtäcka vinster. Tre av samma slag ger vinst. Värt att komma ihåg är att chansen att vinna en jackpott har en direkt korrelation med insatsen. Vad det betyder är att ju större insats, desto större chans på de stora jackpottarna.

Omdöme

Med Hall of Gods har Net Entertainment skapat en videoslot med en härligt episk stämning. Symbolerna, hjulens grafik och bakgrundsljudet ger en riktigt skön spelkänsla där den gamla fornnordiska mytologin verkligen tillåts ta plats. Det finns ett antal videoslots med teman som kretsar kring asagudarna, men Hall of Gods är den främsta, inte minst tack vare de progressiva jackpottarna.